DIN LEVERANTÖR AV TEKNISKA TJÄNSTER FÖR INDUSTRIN
PROCESSTEKNIK  -  ANLÄGGNINGSKONSTRUKTION  -  ENERGITEKNIK


IDEUTVECKLING PROJEKTERAR NY BLÅSTANK OCH DIFFUSÖR 

IDEUTVECKLING har fått i uppdrag att projektera en ny blåstank och diffusör av SmurfitKappa Piteå. Denna kommer att ersätta befintlig utrustning som är korrosionsskadad och arbetet kommer att utföras under fabrikens storstopp i Maj 2020. Det nya kärlet som är 26m högt, 7,5m i diameter och väger 53 ton kommer att lyftas in med en kran genom taket.

2020-01-07


VILL DU BYGGA FRAMTIDENS TEKNIK TILLSAMMANS MED OSS?

Vi söker en mångsidig konstruktör som vill utvecklas tillsammans med oss. Tjänsten innebär projektering, projektledning och utredningar inom processrör och mekaniska konstruktioner. I arbetet ingår tex hållfasthetsberäkningar, FEM-analys, strömningsberäkningar, 3D-scanning och 3D modellering. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något av dessa områden. Vi arbetar med den senaste tekniken inom energi- och processindustrin.

Meriterande är civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom maskin- eller energiteknik. Såväl nyexaminerade som personer med arbetslivserfarenhet är intressanta.

På Ideutveckling är vi ett glatt gäng som kan erbjuda en lärande miljö med högt i tak och förmånliga villkor!
Om du, precis som vi, värdesätter kamratskap, personlig utveckling, kunskapsspridning och möjligheten till att arbeta med många olika typer av konsultuppdrag hos våra kunder - Då har du kommit rätt!

Tycker du att detta låter intressant? Kontakta oss gärna för frågor. 
Ansökningar skickas med personligt brev samt CV.
Kontaktperson och ansökningar:
fredrik.holmgren@ideutveckling.com
Tel 070-618 92 50

2020-01-07


HIPP HIPP HURRA!

Idag fyller ideutveckling AB 2 år och mycket har hänt det senaste året. Vi har blivit fler och fått äran att arbeta med nya spännande kunder, uppdrag och företag.
Vi vill passa på att tacka alla våra fantastiska kunder, leverantörer och samarbetspartner.
Vi ser fram mot ett fortsatt roligt, spännande och utvecklande samarbete!

2019-01-23

VI VILL PASSA PÅ ATT ÖNSKA ALLA VÅRA KUNDER, VÄNNER OCH BEKANTA EN RIKTIGT GLAD SOMMAR!

Samtidigt vill vi tacka för ett fantastiskt intressant och lärorikt år där vi har fått möjligheten att delta i flera spännande projekt. Nu laddar vi upp batterierna för att kunna köra full fart till hösten igen med nya utmaningar.
_
Daniel, Maria, Fredrik & Karl-Erik

2018-07-02

IDEUTVECKLING VÄLKOMNAR KARL-ERIK BACKESTRÖM!!!

Vi är stolta och glada att kunna presentera Karl-Erik som med sin långa erfarenhet och breda kunskap är ett välkänt ansikte i branschen. Karl-Erik arbetar sedan i Mars med diverse uppdrag hos Ideutveckling.

2018-04-25

 

VI UTBILDAR OSS I REGELVERKET KRING TRYCKSATTA ANORDNINGAR

Den 1 december 2017 började de nya föreskrifterna om användning och kontroll av trycksatta anordningar (AFS 2017:3) att gälla. Trycksatta anordningar kan till exempel vara pannor, kokkärl, brandsläckare, kylmaskiner och cisterner.     
Syftet med de nya föreskrifterna är att det ska bli enklare för arbetsgivaren. Det finns i dagsläget sex olika föreskrifter för trycksatta anordningar och det har upplevts som krångligt.
 

2018-01-27

 

 

NU VÄXER VI OCH BLIR STARKARE!!!

IDEUTVECKLING hälsar Daniel Johansson och Maria Pettersson hjärtligt välkomna. Daniel och Maria har båda en gedigen erfarenhet av all slags projektering mot industrin.
Maria är specialist på processflödesscheman och en duktig konstruktör.
Daniel är en mycket duktig konstruktör och en van användare av 3D program som Cadmatic och Autodesk Plant 3D.
   

2017-11-26

  

IDEUTVECKLING ANVÄNDER OFFICE 365

Nu siktar vi på att bli ännu effektivare och flyttar våran verksamhet till molnet och Office 365.

2017-10-16

 

  

 

 

IDEUTVECKLING PROJEKTERAR NU I CADMATIC

CADMATIC Plant Design inkluderar 3D-layout, rördesign, konstruktionsdesign, HVAC och kanalisering, elektrisk design och möjligheten att använda punktmoln direkt från laserskannrar tillsammans med automatisk generering av ritningar, konstruktionsdata, nedbrytning av arbetet samt anpassningsbara MTO och BOM i olika format.

2017-10-15